Depozit Farmacii

Calitate

CALITATE → TRASABILITATE

Succesul companiei noastre se bazeaza pe calitatea muncii noastre și loialitatea angajaților. Noi imbunatatim in mod constant serviciile noastre. In scopul de a face acest lucru, ne-am stabilit un sistem de management al calitatii.

Experienta profesionala au dus la o filozofie de afaceri stricta: punerea pe primul rand a sigurantei farmaceutice a clientului nostru. Acest lucru inseamna ca ne asiguram ca vom cumpara sa stocam si sa livram produsele farmaceutice de care au nevoie pacientii si clientii nostrii, ce sunt in conformitate cu directivele, regulamentele Agentiei Nationale a Medicamentului si standardele UE.

Distributia medicamentelor se face doar cu medicamente achizitionate de la producatori si clienti autorizati. Acest lucru garanteaza calitatea si integritatea produselor achizitionate pe tot parcursul procesului de transport. Calitatea si siguranta produselor farmaceutice in intreaga retea de distributie este riguroasa, produsul nostru trecand prin diverse controale de calitate. Acest lucru este confirmat de inspectii regulate de catre autoritatile competente.

Pharmaplus asigura in mod constant trasabilitatea completa a produselor si avem un sistem de monitorizare a temperaturii pentru a garanta conditiile corespunzatoare de depozitare a medicamentelor.

Noi credem cu adevarat ca, in orice circuit, calitatea este unul din punctele cheie ale succesului. 

FARMACOVIGILENTA - Raporteaza orice reactie adversa

Reprezinta orice reactii / evenimente adverse si neintentionate asociate cu utilizarea medicamentelor umane indiferent daca sunt sau nu relationate cu acestea, cum ar fi:

  • orice reactie adversa / eveniment advers specificat sau nu in prospect
  • orice reactie adversa grava / eveniment advers grav specificat sau nu in prospect
  • orice eveniment advers in legatura cu retragerea unui medicament
  • orice suspiciune de transmitere a unui agent infectios prin intermediul unui medicament
  • orice supradoza (accidentala sau intentionala), abuz sau utilizare gresita
  • orice eroare de medicatie, interactiune medicamentoasa
  • orice scadere a actiunii farmacologice preconizate (lipsa de eficacitate)
  • expunerea in timpul sarcinii sau alaptarii
  • date despre utilizarea medicamentelor la copii
  • defecte de calitate (medicamente falsificate / contrafacute)

Pharmaplus ofera urmatoarea adresa de email cu privire la toate aspectele legate de rapoartele negative ale unui medicament: safety@pharmaplus.ro.