Depozit Farmacii

Despre noi

Pharmaplus Warehouse, companie privata cu capital integral romanesc, fondata in 2013, face parte din Grupul Pharma Plus cu un numar de 70 angajati si o cifra anuala de afaceri ce depaseste 22 milioane euro. Grupul Pharma Plus este o afacere de familie care a inceput prin infiintarea primei farmacii in 2001, urmand ca in anii urmatori sa ajunga la un numar de 5 farmacii precum si la infiintarea unui depozit. Totodata si-a dezvoltat si propria retea de distributie. Este o companie in plina dezvoltare, avizata sa raspunda nevoilor pietei farmaceutice romanesti / europene: cumparare - depozitare - vanzare de produse medicale, a dispozitivelor farmaceutice si parafarmaceutice la nivel national, avand clienti in randul spitalelor, farmaciilor si depozitelor din comunitatea UE.

Crearea acestei companii a venit ca un răspuns la nevoile pieţei româneşti şi internaţionale privind libera circulatie a produselor farmaceutice si a dispozitivelor medicale. Pharmaplus Warehouse este o autoritate competentă, operativa, deschisă, orientată spre client, care activează în domeniul comerţului cu ridicata al produselor farmaceutice.

Partenerii companiei noastre sunt reprezentati pe plan intern de farmacii si depozite farmaceutice, spitale/cabinete medicale, specialisti in comercializarea produselor farmaceutice si producatori in domeniu, din tara iar pe plan extern de clienti din cadrul Uniunii Europene.

Obiectivele noastre sunt:

  • Dezvoltarea si extinderea companiei pe noi segmente de piata si diversificarea portofoliului de produse
  • Incurajarea dezvoltarii personale si profesionale a angajatilor si partenerilor

Valori si principii:

  • Responsabilitate
  • Munca in echipa
  • Profesionalism
  • Eficienta
  • Inovatie