Depozit Farmacii

Cariere

 

Farmaciile Pharma Plus – Un plus în dezvoltarea profesională 

Pharma Plus înseamnă o echipă formată din specialiști în sănătate - farmaciști și asistenți de farmacie, dar și experți în departamente de suport: vânzări, IT, logistică, resurse umane sau marketing și comunicare. Întreaga noastră activitate se desfăşoară sub semnul grijei și respectului față de pacienți, în primul rând, dar și față de colegi și parteneri. 

Alege să faci un pas înainte spre o carieră de succes în cadrul farmaciilor Pharma Plus!

Indiferent dacă ești la început de drum și vrei să îți construiești o carieră puternică, sau ai deja o experiență consistentă, dar îți cauți un loc de muncă unde să îți valorifici la maximum potențialul, Farmaciile Pharma Plus reprezintă cea mai bună alegere.

Încurajăm și răsplătim performanța dar și evoluția. Oamenii sunt unul dintre elementele cheie ale succesului Pharma Plus în piață, de aceea se fac permanent investiții în pregătirea și dezvoltarea fiecărui angajat. Rețeaua noastră este recunoscută drept un etalon în ceea ce priveşte eforturile de profesionalizare continuă a farmaciştilor, pentru a fi de ajutor real pacienţilor cu recomandări şi sfaturi avizate. Efortul de dezvoltare este corelat cu oportunitățile reale de avansare. Cei mai buni colegi au posibilitatea de a accesa poziții de management în cadrul companiei. 

Nu în ultimul rând, Pharma Plus oferă un loc de muncă sigur, într-o cultură organizațională sănătoasă. 

Profilul candidatului ideal

În plus față de cunoștințele avansate în domeniu, care sunt obligatorii, căutăm și o anumită atitudine: ambiție, dedicare, seriozitate, abilități de relaționare și capacitatea de a munci în echipă. Suntem permanent în căutare de oameni cu potențial, care vor avea la dispoziție toate condițiile pentru a performa la capacități maxime – cursuri de specializare, pachet salarial competitiv și un program de lucru flexibil. 

Dacă te potrivești descrierii, te aşteptăm în echipa noastră! Ne poti trimite CV-ul la adresa de e-mail:  office@pharmaplus.ro