Depozit Farmacii

Despre noi

 

In anul 2000 a fost deschisa prima farmacie din actuala retea Pharma Plus, care insumeaza astazi 5 farmacii in Craiova.

Obiectivul nostru principal a fost, este si va fi imbunatatirea continua a calitatii serviciilor farmaceutice oferite tuturor pacientilor ce trec pragul farmaciilor noastre zilnic.

Deviza noastra “Sanatatea ta, un PLUS impreuna cu noi” o respectam si o consideram cutuma relatiei pacient-farmacist.

Viziunea noastra este sa devenim un reper fundamental în lumea medicala, în ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite, reteaua de farmacii cu cel mai mare numar de pacienti fideli din Craiova.

Un aspect primordial in relatia cu dumneavoastra il reprezinta atitudinea si comportamentul "indrumatorilor" nostri din linia intai: farmacistii, asistentii de farmacie care va pot oferi noutatile in domeniu de care aveti nevoie. In conditiile in care aspiram si ne straduim din ce in ce mai mult sa traim dupa standardele Uniunii Europene, este vital sa intelegem ca existenta unor calitati sau abilitati profesionale nu este suficienta daca nu sunt dublate de condescendenta si politete fata de cei ce ne-au ales sa isi spuna pasul.

Antrenăm tinerii studenți ai facultăților de farmacie și răspundem eficient solicitarilor de training (practica studenteasca). Desfasuram activitati umanitare și filantropice pentru promovarea sanatatii (persoanelor nevoiase, bătranilor, copiilor defavorizati). Asigurăm o vastă aprovizionare a Sanatatii, la nivel european și preturi atractive (produse farmaceutice si aparatură medicala), prin intermediul Depozitului Pharma Plus Warehousewww.pharmaplus.ro.

Misiunea noastra: este de a va ajuta în permanenta prin sfaturi si recomandari profesioniste, pentru o gama larga de produse:

                   - Farmaceutice si parafarmaceutice

                   - Cosmetice si dermatocosmetice

                   - Remedii homeopate si terapii naturiste

                   - Aparatura Medicala (dispozitive medicale)

                   - Teste de diagnosticare 

De asemenea toate farmaciile Pharma Plus au contracte de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Dolj si Casa  de Sanatate OBSNAJ în vederea eliberarii retetelor gratuite si compensate, inclusiv antidiabetice si produse oncologice.

In toate Farmaciile Pharma Plus, in baza cardului Club Alphega, poți beneficia de super-reduceri, intre 5% si 50% la peste 330 produse atent selecționate !

Vezi produsele accesand linkul : https://www.alphega-farmacie.ro/club-alphega/

Daca încă nu ai card, hai in oricare farmacie Pharma Plus din Craiova sa-l ridici.

Membrii Clubului Alphega beneficiază de oferte personalizate pentru un stil de viață sănătos și echilibrat precum acces la evenimente exclusive Alphega, campanii de prevenție, informații cu privire la oferte și reduceri la o gamă largă de produse, acces la concursuri și premii, precum și multe alte surprize.

#parteneriatalphega#farmaciilepharmaplus

 Mai mult, puteti beneficia lunar de reduceri, oferte speciale si premii surpriza!