Depozit Farmacii

Home

Pharmaplus Warehouse - parte a Grupului Pharma Plus, este situat in interiorul Cassia Park (Parc Logistic Craiova Est), Carcea, judet Dolj, SV Romania in imediata apropiere a orasului Craiova, intr-o cladire noua ce indeplineste standarde inalte pentru depozitarea produselor farmaceutice.

Desi este o companie tanara, depozitul a reusit sa se integreze rapid si perfect atat pe piata din Romania cat si pe cea internationala, construindu-si o retea stabila in sectorul farmaceutic si de sanatate.

Compania se asigura continuu ca produsele achizitionate sunt de la furnizori aprobati, iar vanzarile se fac catre firme autorizate.

Produsele farmaceutice sunt manipulate, depozitate si monitorizate permanent din punct de vedere al temperaturii, conform unor proceduri si conditii stricte, aprobate de Ministerul Sanatatii - Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale. Asiguram o continua monitorizare si un mediu controlat pentru produsele sensibile, iar prin platforma computerizata se asigura trasabilitatea loturilor.

Pentru distributia corecta a produselor farmaceutice, folosim mijloace de transport proprii, cu un sistem de monitorizare constant al temperaturii.

Distributia directa se face atat catre farmaciile proprii, cat si catre spitale/cabinete conform oricarei cereri de produse medicale.